2010. június 7., hétfő

Megerkeztunk Brooklynba!

Sziasztok!

Ma hajnalban megerkeztunk New York-ba Most nem Manhattanben kotottunk ki hanem Brooklynban. Sajnos nem tudok kimenni mert dolgoznom kell meg elotte lesz ez a hulye riasztas, de sebaj legalabb nem koltok tobb penzt. Most jovok a bevandorlasi hivatal kuldotteitol. Adtak egy papirt amivel leszalhatok barmikor a hajorol es azzal tudom magam igazolni utlevel nelkul. Azt modtak vigyazzak ra mert $350.
Penteken amikor volt az a SPA night akkor sajna nem birtam elmenni szaunazni mert keson vegeztem es beteg is voltam, szoval pihentem inkabb. Ma mar teljesen jol vagyok. Egy kicsit meg folyik az orrom meg kohogok de nem veszes mar egyaltalan. Orunlok hogy oothon is minden rendben meg hogy vegre kisutott a nap! Nekunk Szinte vegig rossz idonk volt idefele jovet. Vegig olyan kod volt hog 5 meterre nem lehetett ellatni. Nem csodalom hogy a Titanicon sem lattak a jeghegyet... Szerencsre ezt a hajot nagy veszely nem fenyegeti, mert olyan muszerek vannak hogy meg a legkisseb snecit is meglatja a vizben.
Egyik este voltunk egy White Star Partyn. Jo volt. Ingyen sor, bor, udito. Egy evben egy ilyen este van altalaban. Egy par magyar megmutatta itt is magat. Persze mivel ingyen volt minden ezert jol betaraztak mindenbol nehogy elfoggyon, vagy a kesobbiekben fizetni keljen erte. Volt olyan, hogy egyszerre ket uveggel a kezeben tancolt a gyerek. Mi ertelme?...
Egyre jobban kezdek beleszokni a dolgokba. Igazabol tok jol erzem magam! Csak hilyanyzik mindenki es minden otthonrol.

Valamelyik nap elmegyek mar tenyleg szetnezni egy kicsit a hajon. Csinalok egy par kepet. Elvileg barhova mehetunk a hajon, de a vendegterben csak munkaruhaban maszkalhatunk. Minden boltban van 25 szazalek kedvezmenyunk, szoval vasarolgathatunk is.
Vegezetul teszek fel egy par kepet! Most reggel csinaltam oket!






A Szabadsagszobor!

A varos meg egy hajo! :)



Ez ugyan az csak hajo nelkul kozelebbrol!



A szabadsagszobor(balra), meg en(jobbra)! :)

Sziasztok!

3 megjegyzés:

  1. Franko bazze...Örülök hogy jobban vagy...

    Pápá:Nagyi

    VálaszTörlés
  2. Szia "kicsi" fiam!

    Örülök, hogy jobban vagy, remélem így is marad. Azért ahol lehet nézzél körül. Nem kell vásárolni csak élményt gyűjteni. Mikor indultok vissza Európába? Ugye néha ciki Magyarnak lenni? Sok puszi Anyu

    VálaszTörlés
  3. Szia Petikém!

    Örülök, hogy egyre jobban feltalálod magad és annak is, hogy meggyógyultál. A gyömbér minden formában egészséges, teának, fűszerként stb. Gyulladásra, megfázásra...próbáltuk és csodát tett. Régen a hajósok gyömbért ettek tengeri betegség ellen is. Hát ez csak eszembe jutott, hátha hasznát veszed. Nagyon vigyázz magadra!
    Sok puszit küldünk Keresztmamáék

    VálaszTörlés