2010. május 28., péntek

Southamton!

Sziasztok!

Az elozo bejegyzesem utan elmentunk atvenni a "diplomat":). Nagyon jol ereztem magam mert a Hotelmanager, a Commodore (master capitan), es az egesz ceg a Cunard Igazgatoja adtak at a "diplomat". Ket gyerek az nem vehette at, illetve vizsgazni sem engedtek mert az egyik annyira reszeg volt az elozo este, hogy osszebalhezott valami vezetovel, meg leontotte valami itallal, ughogy o elment, de nem banja a dolgot, a masik meg allandoan elkesett a recepciorol ugyhogy, ok ketten leszaltak Southamtonban.Utana meg egybol mentunk a Britanniaba dolgozni.

Ma reggel 6.30-kor kikotottunk Southamtonban. Sajnos a kikotes pillanatat nem tudtam felvenni videora, mert nem tudtam felkelni:) Tegnap egy kicsit sokaig voltunk a szemelyzeti barban...Egyenlore meg nemtudom a fix helyem, hogy hol leszek, azt tudom hogy ma megyek fel a Kingscourt nevu Bufes rendszeru etteremben. Valoszinu, hogy ott leszek egy ideig. Kilenc ora korul kimentunk a varosba kicsit nezelodni, meg vettem egy furdogatyat (azt persze nem hoztam magammal), mert 4.-en lesz egy crew spa night, ami azt jelenti, hogy aznap este 8.-tol ingyen hasznalhatjuk a szaunat meg a medenceket, egy kis felarral meg lehet massziroztatni, meg ilyenek. Remelem nem fogok akkor dolgozni. Szoval ma jo napom volt mert csak delutan 4 tol dolgozom es ezert egy csomot maszkalhattunk a varosba. Egy par angol gyerekkel mentunk ki, akik egesz jol ismerik a varost ugyhogy elmentunk egy-ket bevasarlokozpontba meg ilyesmi. Baromi draga egy hely ez az Anglia. Szerencsere par kepet is tudok nektek mutatni.


A hajo tetejerol.


Ez is.


Sot meg ez is.


A hajo!



A arosban.



Ez is.


A hajo.


Ez is:)
Koszonom hogy ennyien nezitek a blogomat! Jol esik a sok kommentet elolvasni.
Sziasztok!

3 megjegyzés:

  1. Fish and Chips....Fogytál kicsit vazze:)Pápá:Nagyi

    VálaszTörlés
  2. Szia Petikém!
    Nagyon jók a képek, azért nagyon klassz, hogy látsz is valamit. Fogyni tényleg fogytál, figyelj, hogy egyél rendesen. Hét, igen a fürdőgatya lemaradt.
    Legyél nagyon ügyes, hogy minnél jobb helyed legyen. Ha klassz a hely akkor nagyobb kedvel tudsz dolgozni.
    Puszika, szeretünk Anyu

    VálaszTörlés
  3. Szia Petikém!
    Örülök, hogy jól vagy és elég jól viseled az akadályokat.Büszke is lehetsz magadra, hidd el mi is büszkék vagyunk rád. Nagyon jó képeket csináltál, így egészen olyan, mintha veled utaznánk....kis túlzással. Tovább ne "fogyókúrázz", mert nem fogsz látszani a képeken, csak ha körülrajzolod magad. Egyél sokat, írjál sokat! Puszilunk keresztmamáék

    VálaszTörlés