2010. május 25., kedd

Csak egy par szo!

Sziasztok!
koszi a sok biztato szot! En mar most buszke vagyok magamra! El sem tudjatok kepzelni, hogy milzen jo egy ilyen csapatban dolgozni, ahol ugy kezelnek mint egy csaladtagot. Az osszes treningen a vezetonk Risi aki Indiai szarmazasu, mindig tamogat bennunket mindenben. Az osszes vezeto szinte minden nap lenvolt PL.: Comodore Bernard Warner(A legmagasabb beosztasu capitany a hajon), Hotel manager, F&B manager... Lejonnek es ok is csak biztatnak minket. Elmeselik honnan jottek mennyi ideje dolgoznak itt es,hogy mi volt az elso szerzodesukon. Utana mi mindannyian sezemelyesen bemutatkozunk kerdeznek egy par dologt es nagyabol enny. Ilzenkor nagyon megtisztelve erzem magam, hogy ilyen magas beosztasu emberek a munkaidejukbe be birjak suriteni, hogy foglakozzanak egy kicsit velunk... Elkepeszto. Tisztelet. Ez a legfontosabb itt. Nem veletlen, hogy ez a vilag legjobb akademiaja. Ma megtudtam hogy aki a hajon dolgozik annak csak a 40%-a vegezte el ezt az akademiat. Komolyan ilyenkor imadok itt lenni es egy ilyen fantasztikus csapathoz tartozni. Amikor viszont este kimegyek egy kicsit nezni az Oceant es honvagyat erzek, vagy amikor reggel 4 ora alvas utan felebredek akkor nem ertem hogy mit keresek itt. Szerintem idovel megszokom ezt is. Batram ki merem jelenteni, hogy: orulok hogy, a vilag legnepszerubb hajojan dolgozhatok! We are Cunard:) (Ez a jelmondata a cegnek) Lehet hogy aztan nem kene ilyen komolyan venni ezt a dologt mert csomo olyan ember dolgozik itt aki nem White Star-os. Szerintem ha ezeket az iranyvonalakat kovetem es igazan odateszem magam szakmailag is, akkor nem lesz gond. Az Interben pl allandoan utaltuk ezeket a treningeket, de teny hogy aki igazan hitt benne mindig az jart a legjobban...
Sziasztok

4 megjegyzés:

  1. Szia drági Ptikém!
    Örülök, hogy kellemes élményekben is van részed.
    Remélem viharban még nem jártatok. Ez azért jutott eszembe, mert itthon minden nap óriási viharok vannak. Ömlik az eső.Fogalmam sincs honnan jön ennyi víz. Olyan ázott a talaj, hogy hátul dölnek ki a tuják.
    Arra figyelj, hogy egyél rendesen és, ha kérhetem ne igyál túl sok kólát.
    Sok, puszi, szeretlek Anyu

    VálaszTörlés
  2. Szia Peti!
    Sok szerencsét és kitartást kívánok neked az útra!
    Remélem a továbbiakban is csak jó élmények érnek. A legjobbakat neked!(Majd ha az időd engedi pár képet is felrakhatnál...)XD
    Üdv: Laczkó Robi

    VálaszTörlés
  3. Szia Peti!

    Örülök, hogy elérted, amit akartál! Kint vagy a hajón!! Minden nap újabb élménnyel, tudással gyarapodsz! Minden nap több leszel! Persze hogy hiányoznak az itthoniak, de hidd el el fog telni ez az időszak, és sok-sok tapasztalattal, tudással gazdagodva fogod őket ölelni,amikor haza érsz majd.Nem beszélve a zsetonról, ami majd a zsebedben lesz(:. Figyelj, dolgozz, tapasztalj! Hidd el megéri! Arról nem beszélve, hogy azért ott vannak előtted azok, akik ezt megcsinálták! Tehát végig lehet csinálni! Tiszteled őket, téged is tisztelni fognak érte!
    Azért próbálj meg tudatosan arra is figyelni, hogy egyél, és aktívan pihenjél, amikor annak van az ideje. Drukkolunk neked mindannyian!!
    puszi! Török Ildikóék

    VálaszTörlés
  4. Kitartás:) a többit tudod te magad...az óceán meg készül itthon:D...várjuk a dikábrios képet:)pápá:Nagyi

    VálaszTörlés