2010. július 10., szombat

Megyek a jungelbe!!!

Sziasztok!

Ma reggel egy igazan jo hirrel fogadott a fonokom. A kovetkezo cruise-on azaz 3 nap mulva amikor megerkezunk Southamtonba, kezdhetek a Britanniaban. Nemtudom meg, hogy oruljek vagy sirjak. Majd meglatom. az a lenyeg, hogy ott leszek. Baromira oda kell majd koncentraljak. A Britannia egy ketszer ulteteses etterem az elso ultetes 6-7 ig van utana kirugdossuk a vendegeket es 8.30-9.30-ig van a masodik ultetes asszem... Egy felszolgalo van egy stationon es egy segedfelszolgalo, vagy buffet steward. A felszolgalo felveszi a rendelest es elkuld engem a kajaert. Be kell menni a konyhaba es tizesevel vinni kifele az eloetelekt meg a foeteleket meg mindent... A lenyeg hogy azt kell csinaljam amit a pincer mond! Abbol soha nem lehet baj. Nekem nem szabad gondolkoznom. Amit ker azt csinalom. Mellette meg el kel kezdjem tanulni az asztalszamokat meg a menuket ami naponta valtozik... Van 300 asztal es van kb 14 fele menu ami cserelodik. Szoval van mit csinaljak ebben a 3 napban... Azon leszek hogy minnel elobb Junior Waiter lehessek, mert tokre ugyan azt a munkat fogom csinalani. Na diohelyban ennyi.
Udv

U.i.: Ja igen a kabinban van egy zuhanyzo bal oldalon lehet eppen egy kicsit latni az ajtot. Az egy kissebb lyuk mint ez a lyuk...

4 megjegyzés:

  1. Sziaaaa!
    Csak röviden, a lényeget:
    Még mindig aranyos vagy!
    :-)
    Na puszi
    Orsy

    VálaszTörlés
  2. Szia Petikém!
    Örülök, hogy eléred a céljaidat, remélem minden úgy is sikerül, ahogy szeretnéd. A boros dologgal mi van? Pihenj egy kicsit többet, hogy tudjá koncentrálni a munkára. Itthon semmi újság, csak most éppen hőség van. 34-35 fok.

    Puszi Anyu, Apu

    VálaszTörlés
  3. Csá!

    Nagyon jó a napló!
    Amint vann egy kis időm mindig ránézzek!
    Kitartást vigyázz magadra!
    Hajrá!

    Szabó Attila

    VálaszTörlés
  4. tudsz már úszni peti??? na most megyek és jó alaposan átnézem a képeket
    V

    VálaszTörlés